Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-09@01:26:25 GMT

از قیافه افتادن با ابتلا به این بیماری

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۲۴۹۴۴

از قیافه افتادن با ابتلا به این بیماری

به گزارش گروه اجتماعی برنا؛ هدی عین اللهی، متخصص پوست  درباره اسکلرودرمی اظهار کرد: معمولا اسکلرودرمی را به اصطلاح پوست سفت شده گویند که با رخ دادن این بیماری پوست فرد سخت، براق، سفت خواهد شد.

او افزود: درحال حاضر دو نوع اسکلرودرمی وجود دارد؛ یکی اسکلرودرمی موضعی ودیگری سیستمیک است. اسکلرودرمی موضعی در واقع بافت های زیرین پوست را درگیر می‌کند که می‌تواند به شکل لکه‌ای یا مورفه آ ( یا به شکل یک نوار سخت شده ) باشد اما در نوع سیستمیک تمام قسمت های بدن درگیر خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او درباره اسکلرودرمی لینه آر یا خطی بیان کرد: این نوع  به صورت سفتی پوست ظاهر می شود و خیلی زود در بدن پیشرفت می کند. اگر این  نوع اسکلرودرمی در ناحیه صورت دیده شود، می تواند کاملا یک طرف صورت را سفت کند البته این نوع بیماری داخل بدن را درگیر نمی‌کند و تنها روی ظاهر فرد تاثیر می‌گذارد.

عین اللهی درباره علل تاثیرگذار این نوع بیماری گفت: هنوز علت اصلی این نوع بیماری بدست نیامده است اما عواملی همچون خود ایمنی، زمینه ژنتیک، برخی عوامل میکروبی از علل مؤثر در ایجاد این نوع  بیماری هستند. مبتلا شدن به این بیماری  در سنین زیر پنج  سال و بالای ۷۰ سال نادر است البته شیوع آن در سنین ۳۵ تا ۵۰ سالگی دیده شده است.

مطلب پیشنهادی:

نشانه های مسمومیت دارویی چیست؟

بیماری چشمی که همیشه در مراجعه است

غذاهایی که ویتامین K را در بدنتان تنظیم می‌کنند

با دستورالعمل‌های درمانی طب سنتی فوبیا را معالجه کنید

او  افرود: اسکلرودرمی یک  نوع بیماری التهابی است که می‌تواند سبب تورم، گرمی و حتی ایجاد بافت فیبروزی شود. تا به امروز ارتباطی بین  اسکلرودرمی با زمینه ژنتیک دیده نشده است اما گاهی استثنا هم وجود دارد.

عین اللهی درباره پیشگیری این نوع بیماری گفت: برای پیشگیری این نوع بیماری هنوز راهی شناخته نشده است. همین امر موجب  شده  خانواده ها نتوانند  برای پیشگیری از شروع بیماری کاری انجام دهند.

وی درباره علائم و نشانه های  اسکلرودرمی بیان کرد: در اثر سرما یا گرمای هوا، انگشتان دست  و پا، به رنگ آبی یا سفید درمی آیند. ریزش مو، سفتی و خشکی پوست، پوست به صورت غیرطبیعی به رنگ تیره و یا روشن دیده می شود. خشکی و سفتی  ساعد دست، توده های کوچک سفید رنگی در زیر پوست ظاهر می شوند.گاهی اوقات این توده ها مواد سفید رنگی همانند خمیر دندان را تراوش می کنند. به جز این علائم مشکلات پوستی، گوارشی، کلیوی، ریوی، قلبی، مفصلی و عضلانی هم رخ می دهد.

این متخصص پوست متذکر شد: علائم این بیماری بیشتر به صورت جلدی است که باعث ایجاد زخم های پوستی و سفتی آن می شود. البته سفتی به سرعت پیشرفت کرده و حتی پوست را  تیره می‌کند. به تدریج  پوست فرد بیمار ظاهری بد به خود می‌گیرد. چین های عمودی دور لب افزایش پیدا می‌کند و هنگام  باز و بسته شدن دهان فرد دچار مشکل می شود.

وی درباره درمان این نوع بیماری اظهار کرد: فرد بیمار به تنهایی نمی تواند بیماری خود را درمان کند. بهتر است فورا برای بهبودی کامل به پزشک مربوطه مراجعه کند تا با استفاده از داروهای مناسب که برای فرد بیمار تجویز می شود؛ این نوع بیماری رفع شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پوست تورم ژنتیک طب سنتی مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۲۴۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری

به گزارش مدیسن نت، پس از تجزیه و تحلیل خون ۲۰۰ زن سفیدپوست بریتانیایی که نیمی از آن ها به آرتروز زانو مبتلا بودند و نیمی دیگر مبتلا به این بیماری نبودند، محققان دریافتند که وجود برخی از نشانگرهای زیستی زنان مبتلا به آرتروز زانو را از زنان بدون این بیماری متمایز می‌کند.

دکتر «ویرجینیا بایرز کراوس»، نویسنده ارشد این مطالعه و جراح ارتوپدی در دانشکده پزشکی دانشگاه دوک کارولینای شمالی، گفت: «ما دریافتیم که می‌توانیم افرادی را که در معرض خطر ابتلا به آرتروز زانو هستند شناسایی کنیم، اما چیزی که هیجان‌انگیز بود این بود که هشت سال قبل از اینکه آن ها تغییراتی در اشعه ایکس داشته باشند، توانستیم آن را شناسایی کنیم.»

این مطالعه مبتنی بر تحقیقات قبلی است که در آن آزمایش خون ۷۴ درصد دقت در پیش‌بینی پیشرفت آرتریت زانو و دقت ۸۵ درصد در تشخیص آرتریت زانو را نشان داد.

در حالی که هیچ درمانی برای آرتروز زانو وجود ندارد، موفقیت درمان‌های جدید می‌تواند به شناسایی زودهنگام بیماری و کاهش سرعت پیشرفت آن بستگی داشته باشد.

محققان تاکید کردند که درست مانند بیماری قلبی، پوکی استخوان یا بیماری آلزایمر، آرتروز زانو نیز یک اختلال مزمن است که معمولاً در اواخر بیماری تشخیص داده می‌شود. به گفته محققان، با شناسایی زودتر آن، پزشکان به طور بالقوه می‌توانند این بیماری را قبل از اینکه ناتوان کننده شود، متوقف کنند.

کراوس گفت: «در واقع با شناسایی زودتر آن، می‌توانیم از ناتوانی، درد و بدتر شدن کیفیت زندگی جلوگیری کنیم.»

به گفته کراوس، اگر بیماران از طریق آزمایش خون متوجه شوند که در معرض خطر بالای آرتروز زانو هستند، می‌توانند تغییراتی در سبک زندگی خود ایجاد کنند که شامل کاهش وزن، ورزش، تغذیه سالم یا حتی تزریق استروئید می‌شود.

محققان همچنین تاکید کردند که آرتروز زانو برای بیماران چیزی بیش از دردناک است: همچنین در بیشتر موارد منجر به تعویض مفصل می‌شود و بار اقتصادی زیادی ایجاد می‌کند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • با دوری از این ۱۵ عامل به زوال عقل زودرس در جوانی دچار نمی‌شوید
  • عوامل ابتلای افراد به بیماری لوپوس
  • خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی در این افراد کمتر است
  • بهترین راه تشخیص کبد چرب | راه‌های پیشگیری از ابتلا به کبد چرب را بشناسید
  • عوامل خطر « زوال عقل زودرس » را بشناسید
  • یک نفر بر اثر ابتلا به هاری در مشهد فوت کرد
  • علت ابتلا به لوپوس چیست؟/ عوامل خطر ابتلا به بیماری
  • توصیه‌هایی درباره یک بیماری زنانه
  • واکسیناسیون بیش از ۷۰ هزار راس دام علیه بیماری آبله در هفتکل
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری